Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади на депозитних рахунках в установах банків

Дата: 06.01.2022 11:58
Кількість переглядів: 891

Фото без опису06 січня 2022 року в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади на депозитних рахунках у 2022 році. 

Комісією визначено основні вимоги до подання пропозицій на конкурс банками – претендентами та термін їх подання. 

Пропозиції будуть прийматись секретарем комісії за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 18, приміщення Фото без описуфінансового управління Знам’янського міськвиконкому  до 12.00 години 12 січня 2022 року. 

Розгляд наданих пропозицій заплановано на чергове засідання комісії, яке відбудеться 12 січня 2022 року о 15.00 годині в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради (вул. Михайла Грушевського, 19).

У 2021 році отримано плату за надання тимчасово вільних коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади на депозитних рахунках у сумі  1849,2 тис. грн.

Начальник фінансового управління                      

Олена Лепетко
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень