Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Поважний ювілей

Дата: 04.01.2022 10:19
Кількість переглядів: 863

Фото без опису02 січня 2022 року, ветеран Другої світової війни, почесний залізничник, ветеран органів самоорганізації населення Пісаревський Андрій Федорович святкував своє 95 - річчя.

Андрій Федорович 35 років був секретарем будинкового комітету №7 житлового будинку №9 по вул. Михайла Грушевського. У свій час сумлінно та відповідально виконував свої обов’язки.

З цієї приємної нагоди, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко відвідали ювіляра вдома. Від Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, Знам’янської міської ради та себе особисто щиро привітали його з Днем народження, побажали міцного здоров’я, світлої радості та гараздів, людської вдячності, сил і наснаги, оптимізму та натхнення! Най Ваше життя буде довгим — довгим до наступних круглих та солідних дат! 

Зустріч з Андрієм Федоровичем - поважною  людиною, непересічною особистістю -  дала можливість помандрувати долею цього загартованого, невтомного чоловіка та чудового співрозмовника. Посадовиці подякували ювіляру за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень