Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XXІІ сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 30.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 918

Під головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання позачергової XXІI сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. На розгляд сесії було винесено одне питання – «Про внесення змін до рішення міської ради  від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».

До початку пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая, було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Олену Лепетко щодо підстав для внесення змін до бюджету громади. Олена Миколаївна роз’яснила, що отримано зміни до річного розпису асигнувань державного бюджету від 29 грудня 2021 року № 141 щодо збільшення у 2021 році обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки. Відповідно до вимог статті 78 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення бюджетними призначеннями відповідних видатків необхідно прийняти рішення про внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади.

За результатами роботи позачергової двадцять другої сесії міської ради внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік - збільшено доходи та видатки бюджету на 1528400 гривень. Зазначені кошти субвенції з державного бюджету передбачені одержувачу бюджетних коштів комунальному підприємству "Знам'янський комбінат комунальних послуг" на здійснення авансового платежу за договором фінансового  лізингу для придбання комунальної техніки.

Міська рада надала протокольне доручення, яким доручила підготувати на розгляд спільного засідання постійних комісій пропозиції про використання коштів зазначеної субвенції.

Участь у роботі сесії міської ради, взяли 16 депутатів міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень