Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада подала заявку на участь у конкурсі «Молодіжна столиця України»

Дата: 29.12.2021 16:36
Кількість переглядів: 863

Фото без описуСьогодні, у кабінеті Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової, представників молоді відбулося офіційне підписання заявки щодо участі Знам’янської міської територіальної громади у національному конкурсі «Молодіжна столиця України».

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко подякував присутнім за їх активну життєву позицію та прагнення розвивати молодіжний рух на території Знам’янської міської територіальної громади.

- Сьогодні ми робимо перший, але важливий крок для подальшої розбудови молодіжної політики у громаді. Розумію, що є питання над якими потрібно працювати, але не досягає успіху той, хто нічого не робить. Наша мета участі у конкурсі - це не лише заявити про нашу громаду на національному рівні, а й ознайомитися з іншими успішними практиками молодіжної роботи інших громад, отримати певний досвід і вже далі, поєднавши все це - рухатися тільки вперед. І можливо, через кілька років нашої спільної з молоддю роботи, наша громада зможе отримати цей престижний титул.

Заявку підписали: Знам’янський міський голова Володимир Володимир Сокирко, голова Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Олександр Багно, заступник голови Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Іван Меренков, заступник голови міського Парламенту дітей Анна Домбровська, голова молодіжної громадської організації "Енергія молоді" Віталій Зайченко.

Слід зазначити, щ оконкурс уже має п’ятирічну історію. Цього року, щоб стати “столицею” необхідно подати заявку про участь до 30 грудня 2021 року. Потім спеціальна комісія визначиться із “десяткою” міст-фіналістів. Номінанти на титул підготують план відповідних заходів, які будуть здійснені в межах конкурсу. Переможця назвуть навесні



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень