Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XXІ сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 28.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 1274

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання позачергової XXІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. На розгляд сесії було винесено одне питання – «Про внесення змін до рішення міської ради  від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».

До початку пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко, було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Олену Лепетко щодо підстав для внесення змін до бюджету громади.

Фото без описуЗа результатами роботи позачергової двадцять першої сесії міської ради внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, а саме:

  • зменшено, передбачений у 2021 році, обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» на 217 197 гривень (за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету);
  • здійснено перерозподіл бюджетних призначень (субвенція з держбюджету) на суму 250 гривень по галузі «Охорона здоров’я».

Участь у роботі сесії міської ради, взяли 20 депутатів міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень