Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося заключне засідання робочої групи з підготовки та подачі заявки на участь у національному конкурсі "Молодіжна столиця України"

Дата: 28.12.2021 15:02
Кількість переглядів: 750

Фото без описуПід головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової відбулося заключне засідання робочої групи з підготовки та подачі заявки на участь у національному конкурсі "Молодіжна столиця України".

Члени робочої групи обговорили фінальні правки щодо основних пунктів заявки та підготували узагальнену заявку на розгляд Знам’янському міському голові Володимиру Сокирку.

- Мета конкурсу – узагальнення і поширення кращих європейських та світових практик у сфері молодіжної політики. А це – і обмін досвідом між молодими людьми, і проведення тематичних заходів, щоб активніше залучати молодь до участі у всіх сферах життя нашої громади, - говорить Лілія Іванівна.

Слід зазначити, що Знам’янська міська територіальна громада вперше у своїй історії приймає участь у подібному конкурсі. 
Участь у засіданні робочої групи взяли: начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Андрій Сугарей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень