Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Низький уклін вам, за ваш ратний подвиг і вічна пам’ять загиблим героям

Дата: 25.12.2021 12:51
Кількість переглядів: 946

Фото без описуКожен рік віддаляє нас все далі і далі від страшної, жорстокої і жахливої війни в Афганістані, яка непроханим гостем увірвалась в життя наших співвітчизників, забравши синів у матерів, розлучивши братів, залишивши сиротами дітей, а жінок — вдовами. Сьогодні виповнилося 42 роки з дня вводу військ до Афганістану.

Саме цього дня у Знам’янській міській територіальній громаді, за участі керівництва громади, членів Знам'янської міської Спілки ветеранів війни в Афганістані, учасників АТО/ООС, громадськості відбулося покладання квітів до меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану".

«В цей день ми висловлюємо слова пошани тим воїнам, які пройшли через випробування Афганської війни, вклоняємось вашій мужності та безмежній вірності своєму військовому обов’язку та Присязі. Тим воїнам, які входили до складу учасників бойових дій на території інших держав. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Низький уклін вам, за ваш ратний подвиг і вічна пам’ять загиблим героям», - звернулася до присутніх секретар міської ради Вікторія Зеленська.

«Схилімо свої голови у скорботі за тих, імена яких висічено на скрижалях нашої історії, імена загиблих земляків. Віддамо шану матерям, які у житті втратили найдорожче», - додав голова Знам'янської міської Спілки ветеранів війни в Афганістані Микола Фесюн.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять загиблих в Афганістані присутні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень