Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні новорічних свят у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка зазвучав новий рояль фірми «Yamaha»

Дата: 24.12.2021 12:42
Кількість переглядів: 790

Фото без описуЙого було придбано шляхом співфінансування за кошти міського бюджету та батьківської плати за навчання дітей в музичній школі. Старий рояль, який прослужив закладу більше як півстоліття, відправлено на відпочинок.

Це справжнє новорічне диво, на яке чекав весь творчий колектив школи! 21.12 2021 року рояль доставили з міста Києва, налаштували і зразу ж відбулася презентація нового інструменту! Першими доторкнутися до клавіш мали змогу учні фортепіанного відділу Тригубенко Ананстасія та Крижановська Альона, а також викладачі відділу: Наталія Геніх, Наталія Гурська, Євгенія Коваленко, Надія Бодня. У їх виконанні звучали твори композиторів класиків та сучасності. На презентації були присутні представники влади: міський голова Володимир Сокирко, керуючий (секретар) справами виконавчого комітету Лілія Меренкова, секретар Знамянської міської ради Вікторія Зеленська, начальник відділу культури і туризму Світлана Бабаєва та депутат Знамянської міської ради Олег Тітарєв, за підтримки яких і сталася ця історична подія!

Музична школа – є осередком культури нашого міста, де виступають музиканти початківці та професійні майстри не тільки з області, а й з усієї України. Тепер наше місто стане на щабельку вище в своєму культурному розвитку. Ми зможемо проводити заходи на більш високому рівні!

Колектив школи висловлює величезну подяку особисто Знам’янському міському голові Володимиру Сокирко, начальнику відділу культури і туризму Світлані Бабаєвій, депутатському корпусу та всім, хто дбає про розвиток культури в нашому місті та про майбутнє наших дітей!

Знам’янська дитяча музична школа ім. М. В. Лисенка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень