Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади до 2027 року

Дата: 23.12.2021 13:41
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

В залі засідань виконавчого комітету Знам'янської міської ради 23 грудня 2021 року відбулося четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади до 2027 року за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, представників громадськості, депутатів міської ради, структурних підрозділів виконавчого комітету та експерта зі стратегічного планування Дениса Абрамова.

Під час засідання було презентовано результати по напрацюванню SWOT-аналізу громади (сильні та слабкі сторони). Визначення, принципи формулювання, основні вимоги до проєкту стратегічного бачення та визначення проєкту стратегічних, оперативних цілей і завдань Стратегії.

Робота в даному напрямку продовжується. Наступне засідання заплановане на січень 2022 року на якому буде обговорено проєктні ідей, які будуть включені в Стратегію та в подальшому реалізовані в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень