Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової XX сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Дата: 20.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 938

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання чергової XX сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Перед початком пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати обговорили проєкти рішень, що винесені на розгляд двадцятої сесії, а саме: «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік»,  «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік»; «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на  2022 рік», «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на 2022 рік», а також затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка». Під час розгляду вищезазначених питань, депутати заслухали начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі  Інну Кузіну, начальника фінансового управління Олену Лепетко, директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслана Пушкаренка. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. За результатами розгляду, зазначені питання рекомендовано винести на розгляд міської ради. 

Міська рада затвердила Програму економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік; Цільову комплексну програму  розвитку закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2024 роки та Положення про комунальну установу «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради у новій редакції, а також Положення комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсних центр Знам’янської міської ради у новій редакції.

Фото без описуВнесено зміни до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік» а також затверджено  бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2022 рік. В цілому показник доходів Знам’янської міської територіальної громади  на 2022 рік обраховано в сумі 351 609 110 грн., з них без врахування міжбюджетних трансфертів  в сумі 272 280 368 грн. у т.ч. загальний фонд – 268 463 000 грн.; спеціальний фонд – 3 817 368 грн.. Міжбюджетні трансферти з державного бюджету:  освітня субвенція - 73 567 400 грн. за рахунок коштів освітньої субвенції – 987 800 грн. державна підтримка на осіб з особливими  освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету - 336100 грн.;  інші субвенції з місцевого бюджету -  4 437 442 грн. Загальний обсяг видатків на 2022 рік  визначено у сумі 351 609 110 грн. у т.ч. по загальному фонду 334 998 242 грн., по спеціальному фонду  - 16 610 868 грн.  Із зазначено обсягу видатків 79 328 742 грн.  здійснюються за рахунок міжбюджетних трансфертів. У зв’язку з передачею із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) коштів на капітальні видатки у сумі 12 793 500 грн. бюджет міської територіальної громади сформовано із профіцитом по загальному фонду та дефіцитом по спеціальному фонду  на зазначену суму. 
Враховуючи зміни та доповнення що надійшли від постійних комісій та депутатів міської ради, затверджено план  роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII на 2022 рік. Відповідно до статей 10,16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» затверджено строки проведення звітів депутатських комісій міської ради та депутатів Знам’янської міської ради у 2022 році. 

На виконання вимог Закону України «Про соціальні послуги»,  постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року №587, міська рада затвердила Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади в новій редакції. 

Підтримали депутати й рішення про дострокове припинення повноважень керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Лілії Меренкової, обраної в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Кіровоградської територіальної  організації Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА  ЗА ЖИТТЯ» у зв’язку із заявою керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та необхідність виконання постанови Третього апеляційного адміністративного суду від 16.06.2021р.

За результатами роботи, міською радою затверджено 81 рішення, у т.ч. 53 – з питань регулювання земельних відносин, 8 – використання майна комунальної власності та інші.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Участь у роботі сесії міської ради взяли 25 депутатів міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, старостА Знам’янської міської територіальної громади.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень