Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День Святого Миколая - особливе свято, яке вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає доброті милосердю, та чуйності, всепрощенню та любові до ближніх

Дата: 20.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 1174

Фото без описуДень Святого Миколая - це свято, якого так чекають дітлахи у всьому світі. Саме цього дня розпочинаються найказковіші дні в році – новорічно-різдвяні свята, і  це якраз час для загадування бажань.

Також це свято - нагадування суспільству про необхідність захищати та приділяти увагу тим дітям, які цього потребують по-особливому. 

19 грудня Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова відвідали інтернатні заклади, розташовані на території громади, та привітали їх вихованців зі святом святого Миколая. Від міської ради діти отримали солодкі подарунки.

Завітали до Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю (директор Тетяна Валько) та Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів (директор Наталія Заруцька).

- День Святого Миколая - особливе свято, яке вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає доброті милосердю, та чуйності, всепрощенню та любові до ближніх, - зазначив Володимир Феліксович. - Наслідуймо і ми добрі та праведні вчинки святого Миколая. Адже в цей святковий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Чудотворця і саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята кожній дитині, свою любов, тепло та ніжність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень