Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Приймальні святого Миколая вручили  подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям українських воїнів, чиї батьки загинули в зоні АТО / ООС

Дата: 16.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 932

Фото без описуСвятий Миколай був і залишається одним з найбільш шанованих у народі святих. Цього дня з особливим нетерпінням чекають діти, бо щиро вірять, що добрий покровитель допоможе здійснити їхні найзаповітніші мрії, принесе подарунки і солодощі. 

Сьогодні  у Приймальні святого Миколая, яка розташувалася у приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради за адресою вул.. Михайла Грушевського. 17 вручили  подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям українських воїнів, чиї батьки загинули в зоні АТО/ООС.  
Дітлахів зустрічав справжнісінький святий Миколай  в   облаштованій казковій приймальні.  Аби реалізувати задум та зробити справжній сюрприз кожній дитині про це подбала міська влада. 
 
-    У повітрі вже відчувається наближення Різдва та Нового року, - відзначив, вітаючи дітей Знам’янський міський голова Володимир Сокирко. - Нам дуже приємно бачити, що ви підросли і подорослішали за цей рік. Пам’ятайте, тут завжди готові прийти вам на допомогу. Напередодні Дня святого Миколая, ми не могли не згадати про дітей наших захисників. Це – діти Героїв, за кожним мужнім, відважним і нездоланним воїном стоїть надійний тил його сім`ї. Ці діти мають зростати у розумінні того, що їхні батьки  - не просто Герої, а найкращі сини та доньки української землі» - наголосив очільник Знам’янської громади.

-    Незалежно від віку, діти завжди потребують любові, турботи та уваги.   Бачити їхні щирі посмішки — це головна нагорода за нашу роботу, — зазначила  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова.  
Подарунки дітям вручав Святий Миколай особисто, знаходячи щирі слова для кожного, хто потребує тепла і затишку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень