Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З 19 грудня 2021 року стартує державна програма "єПідтримка", яка спрямована на підтримку вразливих категорій бізнесу, які постраждали внаслідок пандемії

Дата: 10.12.2021 10:59
Кількість переглядів: 819

Фото без описуЗ 19 грудня 2021 року стартує державна програма "єПідтримка", яка спрямована на підтримку вразливих категорій бізнесу, які постраждали внаслідок пандемії. В рамках програми громадяни зможуть отримати від держави підтримку в розмірі 1000 гривень.

За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або купити квитки для мандрівок усередині країни - на внутрішні авіа- та залізничні рейси, а також придбати книжки. Участь у програмі зможуть взяти повнолітні громадяни, які пройшли повний курс вакцинації, що підтверджується відповідним сертифікатом у мобільному застосунку "Дія".

Ця тисяча гривень не буде оподатковуватися, отримання коштів не є перешкодою для нарахування субсидій.

Взяти участь у програмі на першому етапі можна буде через мобільний застосунок "Дія". Для цього громадянин в Дії обирає послугу "єПідтримка" (наразі послуга у розробці), проходить перевірку на відповідність встановленим критеріям, відкриває віртуальний рахунок в онлайн-банку, отримує на нього гроші та витрачає їх на покупку послуги у суб'єкта господарювання, який бере участь у програмі.

За попередніми підрахунками - це більше 6000 підприємств у сферах культури, спорту та пасажирських перевезень.

Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину «єПідтримка»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень