Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день

Дата: 09.12.2021 13:19
Кількість переглядів: 835

Фото без описуЩороку, 9 грудня, відзначається День визволення міста Знам’янка від німецько-фашистських  загарбників. 

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх.  

Віддати шану полеглим у боях за визволення м.Знам’янка від нацистських загарбників у роки Другої світової війни, учасникам бойових дій прийшли представники міської влади, представники міської організації ветеранів України (гол. Ганна Бабійчук) та небайдужі до трагічних сторінок історії мешканці громади.

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко звертаючись до присутніх  зазначив:

- Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Голова міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук звертаючись до присутніх, відзначила, що героїчне життя дідів та прадідів стало прикладом для молодого покоління  у любові до рідної землі та побажала миру, здоров’я та достатку для кожної знам’янської  родини.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків та усіх патріотів, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень