Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з футзалу серед аматорських команд на Кубок Знам’янського міського голови

Дата: 06.12.2021 14:08
Кількість переглядів: 878

Фото без описуДобре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Турнір  з футзалу  до річниці визволення  м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників – це одна з таких  – спортивна традиція, яка вшановує важливу для Знам`янчан дату.

Тож, 4-5 грудня у спортивному залі КДЮСШ був проведений турнір з футзалу серед аматорських команд на Кубок міського голови. У турнірі взяли участь команди Знам’янської та сусідніх територіальних громад, цього разу таких команд було 9.

У фінальному етапі змагалися ФК «Локомотив» м.Знам’янка, «Вікторія» смт.Знам’янка Друга, «Промінь» с.Богданівка. 
Матчі видалися бурхливими та напруженими, емоції, що вирували в цей час у спортивному залі КДЮСШ подарували незабутні враження. 

У вирішальному поєдинку, де зустрілися ФК «Локомотив» та ФК «Вікторія»  до самого кінця гра була дуже гострою та закінчилася з рахунком 4:4, який приніс перемогу у турнірі «Вікторії» за кількістю різниці забитих та пропущених м’ячів.    

За традицією, команда-переможець нагороджена кубком, а гравці команд-призерів медалями. 

На високому професійному рівні провела турнір бригада арбітрів  Віталій Дем’яненко та Микола  Олексієнко.

У нагороджені команд брали участь керуючий справами (секретар) міськвиконкому Лілія МЕРЕНКОВА та начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська. Під час привітання Р.Ладожинська зауважила, що турнір був започаткований у 2002 році Головою федерації футболу м.Знам’янка Валерієм Ленєм, та запропонувала вшанувати його пам’ять хвилиною мовчання. Під час урочистостей був представлений новий Голова федерації – Олександр Замуренко.

Лілія Меренкова подякувала учасникам турніру за неповторний дух змагань та позитивні ємоції, побажала гравцям подальшої наснаги, міцного здоров’я та незабутніх перемог.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень