Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді відзначили День волонтера та День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 11:04
Кількість переглядів: 791

Фото без опису5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера, а 6 грудня в Україні – це День Збройних сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення нашої армії.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять   загиблих земляків та усіх патріотів, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України.

Від імені Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету привітала присутніх секретар міської ради Вікторія Зеленська.

Вікторія Володимирівна зазначила, що у складний для країни час волонтери першими відгукнулися та прийшли на допомогу українським військовим, а також подякувала військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за гідну та віддану службу українському народові. «Ми не забуваємо що на сході досі триває війна, вклоняюся родинам загиблих  воїнів і передаю  хліб,  як символ миру  в  серцях  і в нашій країні» -сказала секретар міської ради.

Також, до вітань долучилася: координатор громадської організації «Знам’янське об’єднання «Майдан»» Тишкевич Н.М., яка подякувала кожному присутньому в залі та вручила подяки загальноосвітнім та дошкільним навчальним закладам громади за їх активну і плідну волонтреську діяльність.

Багато теплих та зворушливих слів на адресу доброчинців  звучало  цього дня. Грамоти,  квіти було вручено військовослужбовцям і волонтерам, які постійно допомагають бійцям на передовій у зоні проведення АТО/ООС.  

Під час  урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень