Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Представники молоді Знам’янської міської територіальної громади завітали на екскурсію до виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 06.12.2021 10:49
Кількість переглядів: 764

Фото без описуНапередодні Дня місцевого самоврядування представники учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Знам’янської міської територіальної громади разом з представниками Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради відвідали приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Екскурсія розпочалася з кабінету Знам’янського міського голови Володимира Сокирка. Молодь з цікавістю поспілкувалася з очільником громади, дізналася про роботу Знам’янського міського голови. 
В свою чергу Володимир Феліксович запропонував кожному присутньому написати своє бачення, пропозиції щодо подальшого розвитку громади.
- Особисто ознайомлюся з кожною Вашою пропозицією, - наголошує очільник громади і відзначає, що робота міської влади направлена саме на задоволення потреб кожної верстви населення Знам.янської міської територіальної громади.

Далі молодь зсередини познайомилася з роботою відділів виконавчого комітету Знамянської міської ради, мали змогу поспілкуватися з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитром Молодченком, секретарем міської ради Вікторією Зеленською, керуючим справами (секретарем) виконавчого комітету Лілією Меренковою.

Наприкінці свого візиту молодь була запрошена до сесійної зали міської ради. 

Секретар міської ради Вікторія Зеленська ознайомила представників молоді із складом депутатського корпусу, регламентом роботи міської ради та як проходять під час пленарних засідань обговорення важливих для життєдіяльності міста питань.

Головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко ознайомив присутніх з джерелами офіційної інформації про роботу Знам’янської міської ради та наголосив на важливості ефективного пошуку та аналізу, інформаційної та візуальної грамотності та вмінні розпізнавати фейкову інформацію і усвідомлювати її негативні наслідки. 

Однією із родзинок завершального етапу візиту став тренінг спрямований на формування, виявлення та вдосконалення лідерських якостей та компетентностей, який був проведений практичним психологом НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" Жанною Захаренко.

Екскурсія була легкою та позитивною. Молодь залишила стіни виконавчого комітету Знам’янської міської ради з посмішками та гарним настроєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень