Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась чергова зустріч з питань розвитку та впровадження концепції "Смарт сіті" в Знам'янській громаді

Дата: 03.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 873

Фото без опису01 грудня 2021 року під керуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани ПЕРЕСАДЧЕНКО, за участю головного спеціаліста з питань інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколи СВИРИДЕНКА відбулася чергова зустріч з представниками ТОВ «АСАП ДЕМО» та ТОВ «ЮНІОТ», розробниками та інтеграторами електронних систем та програмного забезпечення в сфері реалізації концепції «Смарт сіті».

В рамках проведення зустрічі обговорилось питання розвитку сучасних інформаційних технологій та їх впровадження у містах та об’єднаних громадах.

Основною темою зустрічі стала інтеграція технологій в різні сфери життєдіяльності громад. До уваги були представлені датчики проникнення в приміщення, «тривожні кнопки», газові сигналізатори, які керуватимуться та передаватимуть інформацію кінцевому отримувачу по мережі LoRaWAN.

Особливу увагу приділили благоустрою громади, а саме встановленню датчиків поливу для міських квіткових клумб, датчиків каналізаційних люків проти крадіжок, «розумному» вуличному освітленню з вбудованими сонячними панелями та модулям до лічильників, завдяки яким останні самостійно передаватимуть інформацію про використання ресурсів та «розумним» лавкам з вбудованими сонячними панелями та можливістю підзарядки мобільних пристроїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень