Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У кожного є сонце, треба лише дати йому світити

Дата: 01.12.2021 16:19
Кількість переглядів: 877

В міському Палаці культури стартував третій творчий проєкт "Фестиваль зірок" в онлайн режимі. Проект з одного боку надає можливість талановитим людям показати себе, з іншого самі учасники — це приклад для громадян.

Адже кожен спроможен досягти своєї мети, якщо буде розвиватися і навчатися новому. До того фестиваль носить соціальний характер, адже вхід на нього завжди вільний.

До 1 грудня проводилась реєстрація заяв на участь у проєкті за номінаціями: «Вокальне мистецтво» (соло, дуети, тріо, колективи); «Хореографічне мистецтво» (народний танець, стилізований народний, естрадна  та сучасна хореографія, бальний танець) ; «Музичне мистецтво» (соло, колективи); «Театральне мистецтво. Художнє читання» (монологи, вірші, інсценізації). 

Поважне і дуже професійне журі  від сьогодні починає працювати над відеоматеріалом, це Світлана Бабаєва - голова журі - начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради, члени журі - Ніна Смірнова, провідний спеціаліст з хореографії ОЦНТ м. Кропивницький,  Роман Залевський   викладач циклової комісії оркестрових духових та ударних інструментів Кропивницького музичного фахового коледжу, Сергій Івасенко директор Знам’янської дитячої музичної школи ім. М. Лисенка, Світлана Бойко керівник народного аматорського театрального колективу «Діалог» Знам’янського МПК.

Станом на 1 грудня ми отримали більше 40 заявок за всіма жанрам, так, що членам журі нелегко буде визначити переможців. Скажемо відверто, всі учасники достойні перемоги та все ж дочекаємося результатів.  

Відділ культури і туризму  
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень