Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва

Дата: 24.11.2021 15:32
Кількість переглядів: 824

23 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани ПЕРЕСАДЧЕНКО та за участі заступника директора комунального підприємства "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради Джулая Володимира Олександровича відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

На засіданні розглядалися  наступні питання:

  • Впровадження на території Знам'янської міської територіальної громади бізнес-проєкту "Придбання ванни для зонального сухого масажу AQUAI" для функціонування в КП "Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради;
  • Перспективи розвитку комунального ринку.

Реалізація бізнес-проєкту передбачає отримання через Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області безвідсоткового поворотного кредиту у розмірі 400 тис.грн. при умові співфінансування з бюджету Знам'янської міської територіальної громади у розмірі  34 тис.грн.

За результатами засідання вирішено:

  • підтримати впровадження бізнес-проєкту;
  • направити лист-клопотання Наглядовій раді Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області щодо доцільності впровадження бізнес-проєкту.

Відділ економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень