Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Конкурс на новорічну креативну ялинку та чарівну кулю

Дата: 23.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 938

Фото без описуКонкурс на новорічну креативну ялинку та чарівну кулю оголошено!

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради традиційно оголошує про початок конкурсу на новорічну креативну ялинку та чарівну кулю, який триватиме до 15 грудня 2021 року.

Друзі! Поспішайте взяти участь у конкурсі!

З умовами конкурсу ви можете ознайомитися на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Розпорядження міського голови». 

У конкурсі можуть брати участь вихованці дошкільних навчальних закладів, учнівська та студентська молодь, а також фізичні особи, які подали заявку про намір узяти участь у конкурсі та подали на конкурс роботи, професійний рівень яких відповідає вимогам, встановленим умовами конкурсу. Один учасник може подати на конкурс декілька робіт.

Конкурсні роботи приймаються у кабінеті №4 виконавчого комітету Знам’янської міської ради за адресою вул. Михайла Грушевського, 19. Довідки за телефоном 7-45-45.

Вимоги до конкурсних робіт:

  • Конкурсні роботи повинні об’ємно-просторовими, функціональноконструктивними та художньо-образними засобами дизайну відобразити нове бачення традиційного і головного елемента новорічних свят – Новорічної ялинки та чарівної кулі.
  • Творчі роботи повинні показати сучасний нестандартний підхід до використання як традиційних дизайнерських матеріалів (папір, картон, пластик, деревина тощо), так і застосування не характерних для об’ємно-просторової дизайнерської практики матеріалів (як то нитки, тканина тощо) або навіть предметів (пляшки, парасольки, СDдиски тощо).
  • Матеріали та техніки виконання новорічної дизайнерської ялинки та чарівної кулі конкурсант обирає самостійно. Висота конкурсної новорічної ялинки має бути в діапазоні 50 – 70 см. а чарівної кулі об’єм 30-60см.
  • Матеріали конкурсних пропозицій подаються разом із супровідним листом, у якому зазначена така інформація про автора роботи: прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, клас, група, курс, контактний телефон, електронна адреса.

Заяви на конкурс подаються за встановленою формою:

  • Прізвище, ім я та по батькові
  • Місце навчання (місто, назва навчального закладу, група, клас,курс)
  • Домашня адреса
  • Контактний телефон

У конкурсі не будуть розглядатися роботи: які надійдуть несвоєчасно; проєкти, що не відповідають вимогам і тематиці конкурсу.

Конкурсне журі розгляне усі роботи, які надійдуть від учасників до 15 грудня включно, та визначить переможців.

Журі конкурсу проводить відбір 10 кращих робіт за двома категоріями: «Новорічна креативна ялинка» та «Чарівна куля», автори яких стають номінантами конкурсу. Серед кращих робіт у кожній категорії журі визначає І, ІІ, ІІІ місця, автори яких стають переможцями конкурсу. Окрім того організаторами конкурсу передбачено декілька заохочувальних дипломів за різними номінаціями (глядацьких симпатій, дизайну тощо).
Переможці конкурсу будуть відзначені Дипломами та нагороджені цінними подарунками. Усі інші роботи, що пройшли конкурсний відбір журі конкурсу, отримають дипломи учасників конкурсу.
Нагородження переможців відбудеться в 19 грудня 2021 року під час відкриття Головної ялинки Знам’янської міської територіальної громади.

Ми з нетерпінням чекаємо на нові креативні, неповторні і оригінальні роботи. Бажаємо учасникам Конкурсу гарного настрою, реалізації усіх творчих задумів, успіхів та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень