Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ініційовано проведення громадських обговорень з формування технічного завдання з розроблення комплексного плану просторового розвитку Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 19.11.2021 14:33
Кількість переглядів: 348

Фото без описуНа виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» та згідно з рішенням Знам’янської міської ради від 19.11.2021р. №813, Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради ініційовано проведення громадських обговорень з формування технічного завдання з розроблення комплексного плану просторового розвитку Знам’янської міської територіальної громади. 

Формування та затвердження робочої групи

У складі робочої групи частка членів від ОМС та виконавчих органів місцевої ради не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа. 

Тобто при максимально можливій кількості членів робочої групи (яка складає 21 особу) від ОМС та виконавчих органів місцевої ради може бути не більше 11 осіб та, відповідно, 10 осіб від громадськості. При цьому відсоток представників громадськості у складі членів робочої групи може бути збільшено. 

До складу робочої групи від громадськості входять мешканці та мешканки, представники та представниці громадських організацій, бізнесу, державних та комунальних підприємств установ та організацій, органів самоорганізації населення та інші заінтересовані особи, що не є депутатами та депутатками місцевої ради та не обіймають посаду в виконавчому органі місцевої ради. 

Тому в рішенні про розроблення комплексного плану зазначаються вимоги до персонального складу робочої групи та строки коли кожний охочий та кожна охоча можуть подати свої кандидатури. 

Строк прийняття заявок на участь у робочій групі законодавчо визначений, як не менше ніж 10 робочих днів з моменту публікації рішення про розроблення комплексного плану на веб-сайті місцевої ради, але на розсуд ОМС цей строк може бути збільшений.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень