Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 18.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 792

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка 15 листопада  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено  21 проєкт  рішень.

Виконавчим комітетом: надано дозволи на вчинення правочинів, де власниками і користувачами житла  є неповнолітні та малолітні діти; надано одноразову допомогу  особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку; затверджено висновок органу опіки та піклування та визначено місце проживання малолітніх дітей разом з матір’ю; влаштовано в сім’ю патронатного вихователя малолітнього   терміном на 3 місяці, з можливістю продовження строку перебування дитини в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом Знам’янської міської ради; відраховано   малолітніх дітей із сім’ї патронатного  вихователя; продовжено термін перебування малолітнього   в сім’ї патронатного вихователя    на три місяці; погоджено  заяву головного лікаря КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради»  про перерахування на рахунок закладу державної соціальної допомоги, для поліпшення умов проживання в установі, де дитина перебуває на повному державному утриманні; поновлено   особу з інвалідністю з дитинства, в першочерговій черзі  квартирному обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради  та зобов’язано юридичний відділ внести відповідні зміни до  документів та справ квартирного обліку. 

Фото без описуРозглянуто клопотання начальника відділу освіти, звернення батьків дитини закладу дошкільної освіти   та створено у закладі дошкільної освіти № 2 «Теремок» одну інклюзивну групу для дітей дошкільного віку з 10,5 годинним режимом роботи на базі діючої групи. 

З метою упорядкування та забезпечення виконання статутних завдань, розглянуто звернення директора Знам’янського міського Палацу культури та надано їм дозвіл  ввести одну  ставку посади керівника театральної студії (молодіжно-дитячої)  з 01 січня 2022 року.

Заслухано та обговорено інформацію начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі  щодо стану фінансово-господарської діяльності комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації"  за підсумками 9 місяців 2021 року. За результатами фінансово-господарської діяльності за  9 місяців 2021 року визнано роботу комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" задовільною. Протягом 9 місяців 2021 року комунальним підприємством  виконано 491 замовлень, в тому числі населенню – 485.  Основним економічним показником  підприємства являється його прибутковість. На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Чистий прибуток склав    3,9 тис. грн., що на 2,1 тис. грн. більше ніж за  відповідний період 2020 року.  

Проаналізовано виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за III квартал  2021 року  та затверджено  звіт про  його виконання.  

Для забезпечення участі громадськості у вирішенні питань утримання зелених насаджень міста  внесено зміни    до   складу постійно діючої комісії для проведення обстежень стану зелених насаджень міста включено представника громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради (за згодою голови громадської ради). 

Розглянуто  заяву директора ТОВ «Фора-Март»  та надано  дозвіл на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Відповідно до статті 44 Закону України "Про автомобільний транспорт", Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування визначено фізичну особу-підприємця Постику Сергія Миколайовича переможцем конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади, по об’єкту конкурсу № 1, маршрути № 4 "Готель – Обласна бальнеологічна лікарня" та № 4-А "Готель – с.Петрове".

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень