Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 17.11.2021 15:10
Кількість переглядів: 753

Фото без описуЗа участі  секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням заступника голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Тетяни Іваськів, 16.11.2021  відбулося засідання  комісії під час якого, було розглянуто проєкти рішень, що запропоновані для розгляду на дев’ятнадцятій сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій дев’ятнадцятій сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин). 

Під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення від начальника фінансового управління О.Лепетко.
На засіданні постійної комісії також було розглянуто проєкт рішення, який було підготовлено з метою покращення шляхів сполучення з іншими громадами Кіровоградської області - «Про надання згоди на визначення одержувача бюджетних коштів».

Члени комісії заслухали начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі І. Кузіну по проєктах рішень: про внесення .доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік; про встановлення на території Знам’янської міської територіальної громади мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2022 рік; 3 проєкти рішень з питань оренди комунального майна.

Комісією розглянуто проекти рішень: «Про затвердження базової мережі закладів культури Знам’янської міської територіальної громади в новій редакції», «Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 22 грудня 2020 року №24», «Про повноваження щодо приватизації житлового фонду військової частини А 1201 в селі Богданівка», «Про безкоштовну передачу з комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади у власність територіальних громад сіл, селищ, міст Кіровоградської області об’єкт нерухомого майна нежитлову будівлю станцію стабілізації та Фото без описупідвищення тиску води». 

За результатами обговорення рекомендовано відповідні проекти рішень винести на розгляд сесії.

Крім того, комісією заслухано проект рішення щодо затвердження фінансового плану КНП «Знам’янський міський центр первинної медико – санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2022 рік. За результатами обговорення рекомендовано проект рішення винести на розгляд сесії.

З метою ефективного управління майном комунальної власності, яке було прийняте в Знам’янської Другої селищної ради та Петрівської сільської ради, комісією рекомендовано включити в порядок денний проект рішення «Про передачу комунального майна Знам’янської міської ради», яким передбачено передачу майна структурним підрозділам виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Комісією розглянуто та запропоновано винести на розгляд сесії 5 проектів рішень про затвердження положень відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, а саме: юридичного відділу, відділу молоді та спорту, відділу фінансово-господарського забезпечення, відділу культури і туризму та центру надання адміністративних послуг  виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Центр Дії».

За результатами роботи, рекомендовано додатково включити до порядку денного чергової сесії міської ради 3 проекти рішень - «Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства Знам’янський міський центр первинної медико – санітарної допомоги» Знам’янської міської ради в новій редакції», «Про вилучення земельної ділянки у Максименко М.П.» та «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Максименко В.П.».

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Тетяна Іваськів, Ольга Бойчук, Ігор Качанов, Олег Кузін, Олександр Роздобудько, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень