Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 17.11.2021 14:10
Кількість переглядів: 767

За участі  секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва Романа Кондратьєва, 15.11.2021  відбулося засідання  комісії під час якого, було розглянуто проєкти рішень, що запропоновані для розгляду на дев’ятнадцятій сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Начальник фінансового управління Олена Лепетко ознайомила членів постійної комісії та присутніх з проєктом рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік». Після обговорення депутати рекомендували винести на розгляд ради вказаний проєкт рішення.

На засіданні постійної комісії також було розглянуто проєкт рішення, який було підготовлено з метою покращення шляхів сполучення з іншими громадами Кіровоградської області - «Про надання згоди на визначення одержувача бюджетних коштів».

З метою ефективного управління майном комунальної власності, яке було прийняте в Знам’янської Другої селищної ради та Петрівської сільської ради, комісією рекомендовано включити в порядок денний проект рішення «Про передачу комунального майна Знам’янської міської ради», яким передбачено передачу майна структурним підрозділам виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Постійна комісія розглянула 27 проєктів рішень щодо регулювання земельних відносин та рекомендувала винести всі на розгляд сесії.

Крім того, комісією розглянуто та запропоновано винести на розгляд сесії проекти рішень про хід виконання Програми розвитку земельних відносин в Знам’янській міській територіальній громаді Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки за 2021 рік. та Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки за 2021 рік.

За результатами роботи, рекомендовано додатково включити до порядку денного чергової сесії міської ради проекти рішення «Про вилучення земельної ділянки у Максименко М.П.» та «Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Максименко В.П.»

За результатами засідання, постійною комісією надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Роман Кондратьєв, Юрій Григораш, Майя Лук’яниця, Наталія Балик, Тетяна Захарчук – члени постійної комісії з питань житлово – комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, секретарі будинкових комітетів. 

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень