Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Перемога у Багатожанровому фестивалі – конкурсі «ART – BASIS»

Дата: 16.11.2021 14:45
Кількість переглядів: 747

Новий навчальний рік розпочався для учня 7 – го класу по фаху акордеону Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка Почхуа Єгора низкою перемог. Перемоги у різноманітних творчих заходах  –  результат кропіткої праці юного музиканта та його викладача Шеремет Світлани Миколаївни. 

В його скарбничці відзнаки таких дистанційних конкурсів: Міжнародного конкурсу – фестивавлю «Арт – Драйв» (Польща) – І місце; ІІІ Всеукраїнського фестивалю – конкурсу мистецтв «Music Universe» (м. Одеса) – І місце; XXV Міжнародного багатожанрового фестивалю –конкурсу мистецтв «Скарби нації» (м. Київ) – І місце; Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «В унісон» (м. Харків) – ГРАН –ПРІ.      

14 листопада 2021 року на базі Кіровоградської обласної філармонії за підтримки Департаменту культури та туризму Кіровоградської ОДА відбувся Багатожанровий фестиваль – конкурс «ART – BASIS». 

За оцінкою професійного журі юний акордеоніст  виборов найвищу нагороду конкурсу – ГРАН- ПРІ.   Поздоровляємо  Єгора та його викладача з досягненням вагомих результатів у навчанні та творчості. Бажаємо наснаги і  подальших успіхів у майбутньому!

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень