Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Першість міста з баскетболу 5*5 серед команд закладів загальної середньої освіти завершено

Дата: 16.11.2021 10:45
Кількість переглядів: 721

12 листопада 2021 року, на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Знам'янської міської територіальної громади фінішували змагання з баскетболу 5*5 серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти.

Беззаперечну перемогу з рахунком 48:12 отримала команда НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія", виборовши І місце у команди Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 ( ІІ місце)

Почесне ІІІ місце посіла команда дівчат Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7.

4-7 місця розподілилися відповідно між командами:
- Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 - ІV місце;
- Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка - V місце;
- НВК"Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей" - VІ місце;
- Петрівський НВК "ДНЗ- ЗНЗ І-ІІІ ступенів" - VII місце.

Кращими гравцями серед дівчат у змаганнях з баскетболу у ході проведення фінальних ігор визначено та відзначено:  ученицю 9 класу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Аліфанову Анастасію та ученицю 9-Г класу НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" Новіцьку Анастасію.

Учасників змагань, по завершенню їх проведення, нагороджено грамотами виконавчого комітету Знам'янської міської ради, а також особистими медалями кожній учасниці - гравцю команди, відповідно до здобутого у командній грі  місця.

Загальне керівництво, координацію та підтримку змагань здійснено відділом освіти,  відділом молоді та спорту за безпосередньої підтримки органів місцевого самоврядування-  виконавчого комітету Знам'янської міської ради.

Дякуючи роботі суддівської колегії в особі  Миколи Добрянського - головний суддя змагань та Світлани Брижицької - секретар змагань, Першість міста з баскетболу 5*5 серед команд (юнаків), (дівчат) закладів загальної середньої освіти, яка відбувалася у два етапи, пройшли  на високому організаційному рівні!

Вітаємо учасників змагань зі здобутками та  досягненнями! Бажаємо підкорення нових вершин та беззаперечних Перемог!

Відділ освіти
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень