Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Представники Знам’янської міської територіальної громади ознайомилися з умовами програми “Енергодім” та перевагами здійснення комплексної енергомодернізації багатоквартирних будинків

Дата: 14.11.2021 12:50
Кількість переглядів: 755

Фото без описуМешканці міста Світловодськ та Кіровоградської області ознайомилися з умовами програми “Енергодім” та перевагами здійснення комплексної енергомодернізації багатоквартирних будинків, організований Фондом енергоефективності. 

Захід відбувся 12 листопада у м. Світловодськ.

На захід завітав і заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальник УМА та ЖКГ Микола Нікітін, голови ОСББ Знам’янської міської територіальної громади.

Під час заходу присутнім розповіли про можливості та переваги програми “Енергодім”, за якою ОСББ можуть повернути більшу частину витрат на впровадження енергоощадних заходів у своїх оселях.

Мета програм - стимулювати створення ОСББ та відшкодовувати частину витрат співвласників на заходи з енергомодернізації житла, щоб зменшити фінансове навантаження на громадян. 

На завершення заходу, модератори зустрічі надала відповіді щодо Програми на низку питань від присутніх голів ОСББ.

Актуальну інформацію про кількість та географію підписаних меморандумів про співпрацю, а також деталі про оновлені місцеві Програми підтримки ОСББ-учасників програми «Енергодім» відслідковуйте на карті https://eefund.org.ua/misceva-vlada.

Детальніше про програму “Енергодім” можна дізнатися на сайті https://energodim.org/
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень