Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про участь команди Знам’янської міської територіальної громади в обласному (фінальному етапі) з тенісу настільного

Дата: 08.11.2021 13:43
Кількість переглядів: 764

На виконання розпорядчих документів щодо участі в окремих видах спорту обласної Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2021-2022 роках,  команда учнів Знам'янської міської територіальної громади - учні Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів # 6, а саме: Поліщук Владислав, Степаненко Максим, Царуш Лілія та Семенкова Вікторія,  взяли участь в обласному (фінальному етапі) з тенісу настільного, який відбувся сьогодні, 06 листопада 2021 року, на базі Кропивницького професійного ліцею Кіровоградської обласної ради. Керівник команди - вчитель фізичної культури згаданого навчального закладу, Бондаренко Юрій Іванович.

Відповідно до протоколу проведення обласних змагань, загальна чисельність команд, заявлених до участі,  становила 16. Кількість команд, які стали активними учасниками фінальних змагань з тенісу настільного, -12. Команда знам'янських учнів-тенісистів цьогоріч посіла за підсумками ігор VI місце.

Змагаючись із досвідченими вихованцями спортивних шкіл із представлених до участі громад, учні Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 гідно відстоювали свої позиції у фінальних іграх з тенісу настільного, залишивши позаду половину команд з інших територій.

Досягнувши права продемонструвати свої вміння та вправність у змаганнях з окремих видів спорту відповідного рівня (сьогодні - це обласний (фінальний етап) з тенісу настільного, якому передував відбірковий зональний етап), кожен учасник із команди зміг  отримати беззаперечний досвід, живе спілкування з однолітками - здібними та охочими до даного виду спорту, а також можливість вдосконалити свої навички та, беззаперечно, здобути практичний досвід у безкомпромісних іграх.

Відділ освіти виконавчого   комітету Знам'янської міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень