Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тривають роботи з реконструкції та капітального ремонту повітряних ліній електропередач

Дата: 05.11.2021 14:50
Кількість переглядів: 818

Фото без описуВуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів.  Наявність вуличного  освітлення завжди відіграє значну роль,  адже воно  виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.  

«Міська влада працює над покращенням якості вуличного освітлення у Знам’янській міській територіальній громаді», - говорить Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, - Так тривають роботи з проведення реконструкції та капітального ремонту повітряних ліній електропередач у Привокзальному мікрорайоні, мікрорайоні Чайковського. вул. Братів Лисенка.

Під час виконання цих робіт вуличне освітлення у зазначених локаціях громади тимчасово припинено. Звертаємось з проханням з розумінням поставитися до цієї ситуації.  

За інформацією ПрАТ "Кіровоградобленерго" завершення робіт та відновлення вуличного освітлення заплановано до кінця листопада 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень