Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 02.11.2021 11:37
Кількість переглядів: 930

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 13  проєктів  рішень.

Виконавчим комітетом: надано одноразову допомогу  двом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку; надано дозвіл на приватизацію земельної ділянки для обслуговування житлового будинку на ім’я малолітнього; встановлено порядок участі батька у вихованні малолітніх дітей; влаштовано до дитячого будинку сімейного типу   малолітню  дитину та призначено батьків-вихователів; надано  статус  соціального житла  ½ неприватизованої квартири   (одній кімнаті), житловою площею 13,5 кв.м. та цю кімнату надано  особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  котра потребує соціального захисту, терміном на п’ять років, склад сім’ї - дві особи.

Розглянуто звернення громадянина  щодо здійснення перевірки умов проживання його доньки  в республіці Польща. Вирішено звернутися із клопотанням до органів опіки та піклування (служби в справах дітей) Республіки Польща щодо здійснення обстеження умов проживання малолітньої, яка проживає разом з матір’ю.  

З метою покращення благоустрою територіальної громади, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць, об’єктів благоустрою, малих архітектурних форм внесено  зміни до Положення про проведення щорічного огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", а саме: « - у номінації «Краща вулиця» - сертифікатом на виконання робіт з поточного ремонту мереж зовнішнього освітлення, дорожнього покриття чи тротуару, облаштування дитячого або спортивного майданчика, капітальний ремонт дорожнього покриття чи тротуару, ремонт існуючих контейнерних майданчиків для збору ТПВ (які знаходяться на вулиці переможців чи призері ьбюв), встановлення малих архітектурних форм, проведення заходів з озеленення, проведення заходів з ремонту, благоустрою, утримання тощо об’єктів благоустрою та його елементів (на вибір переможців та призерів)».

Розглянуто звернення громадян   та надано дозвіл  на встановлення станційного дзвону на фасаді будівлі вокзалу по вул. Калинова, 130 у м.Знам'янка, за погодженням з балансоутримувачем вказаної будівлі. 

Розглянуто заяву громадянина    та надано дозвіл на виїзну торгівлю овочами, вирощеними в особистому селянському господарстві.

На період проведення реконструкції шляхопроводу на км 759+149 автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка затверджено розклад руху автобусів на міських  автобусних  маршрутах  загального  користування № 6-А "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (комбікормовий)", № 6-Б "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (вул. Польова)" та № 6-В "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (ЗОШ № 7)", які здійснюють перевезення пасажирів до вул. Шмідта в смт. Знам'янка Друга.

З метою забезпечення пільгового проїзду на період проведення реконструкції шляхопроводу на км 759+149 автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в смт. Знам'янка Друга збільшено кількість пільгових рейсів на міських автобусних маршрутах 

№ 6-А "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (комбікормовий)", № 6-Б "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (вул. Польова)" та № 6-В "Залізничний вокзал – смт. Знам'янка Друга (ЗОШ № 7)", які обслуговує приватне підприємство "Орбіта" з 8 до 11 оборотних рейсів щоденно. Дане рішення діє на період проведення реконструкції шляхопроводу на км 759+149 автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в смт. Знам'янка Друга.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень