Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 22.10.2021 14:56
Кількість переглядів: 1118

Фото без опису20 жовтня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (голова Неля Данасієнко). 

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій вісімнадцятій сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин).

Детально обговорено проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік. Заслухано інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко, яка відзначила, що зміни сформовано з врахуванням:

пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів щодо збільшення та перерозподілу бюджетних призначень;
рішення Суботцівської сільської ради від 28 вересня 2021 року № 1861 «Про внесення змін до рішення сільської ради №78 від 24 грудня 2020 року №59 «Про бюджет Суботцівської сільської територіальної громади на 2021 рік», яким затверджено збільшення видатків іншої субвенції бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, передбачених для фінансування КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на суму 223 000 грн.;
розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №1047-р «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році» (передбачено 270 000 грн.).

За результатами обговорення, дане питання рекомендовано винести на розгляд міської ради з врахуванням інформаційних довідок, що надійшли від суб’єкту подання та стосувалися забезпечення бюджетними призначеннями придбання енергоносіїв для установ, що фінансуються з бюджету Знам’янської міської територіальної громади, а також придбання обладнання для подачі кисню  за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму 3 500 000 грн. (за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету).

За результатами роботи, комісія рекомендувала винести на розгляд міської ради проєкти рішень, якими пропонується затвердити міські цільові програми на наступні бюджетні періоди; врегулювати питання продовження договорів оренди майна комунальної власності та інші.

Відповідно до плану роботи комісії на  2021 рік, депутати заслухано інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко  щодо фінансування бюджетних установ за 9 місяців поточного року. Надано рекомендації фінансовому управлінню, головним  розпорядникам коштів місцевого бюджету, запропоновано перелік основних організаційних заходів щодо підготовки до розгляду проєкту бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією було надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва  Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Ольга Бойчук, Ігор Качанов, Олександр Роздобудько, Олег Кузін, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень