Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці вперше відбулись змагання «Богатирські ігри», присвячені святкуванню Дня українського козацтва

Дата: 22.10.2021 08:59
Кількість переглядів: 1084

Фото без описуУ Знам’янці вперше відбулись змагання «Богатирські ігри», присвячені святкуванню Дня українського козацтва. Відкрив змагання  Знам’янський міський голова Володимир Сокирко. 

«У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя. Вітаю усіх зі святом і бажаю міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!»- зазначив очільник міста.

У змаганнях взяли участь 6 команд, а саме: команда Знам’янського відділу поліції №1, команда Знам’янського МРВ ДСНС України у Кіровоградської області, команда боксерського клубу «Надія країни», збірна команда залізничників, команда учасників АТО та команда гостей з міста Кропивницький. 

Змагання відбувались у 5 номінаціях (естафета overhet, суперйок, парний лонг ліфт, бігова естафета та  кантування покришки вагою 250 кг.) 

За результатами запеклої боротьби переможцями стали гості з міста Кропивницький РПСПОП Святослав ГУНП в Кіровоградській області, ІІ місце посіла команда Знам’янського МРВ ДСНС, ІІІ місце збірна команда залізничників. 

Подарунки та грамоти переможцям і учасникам змагань вручила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко.

— Найбільше багатство на землі — це люди, — зазначила Ліана Володимирівна. — Приємно в цей день бачити наших міцних, сильних та статурних спортсменів, які є нащадками славетних козаків. І доки такі люди є — нам нічого боятися.

По закінченню змагань учасників та гостей пригощали смачненькою кашею з польової кухні від спілки ветеранів АТО (гол. Володимир Мухуров), яку приготували працівники Знам’янського міського осередку ТСОУ (дир. Володимир Колебіденко).

Відділ молоді та спорту
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень