Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради 13.10.2021 р.

Дата: 21.10.2021 10:10
Кількість переглядів: 922

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 13 жовтня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 13, затверджено 12 проєктів рішень.

Виконавчим комітетом прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти; особі з інвалідністю з дитинства, котра потребує соціального захисту, надано соціальне житло, одну житлову кімнату.

Відповідно до ст. 78 Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02 березня 2015 року № 205 "Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки", Статуту КНП "Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка" Знам’янської міської ради затверджено фінансовий план КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на І – ІV квартал 2021 року. Директору КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслану ПУШКАРЕНКУ вказано забезпечити виконання фінансового плану.

Фото без описуРозглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл ТОВ «Лізинг Фармація» на розміщення зовнішніх рекламних конструкцій типу щит на фасаді — п’ять одиниць та рекламний вказівник (хрест) — одна одиниця на будівлі аптеки по вул. Михайла Грушевського, 24-А.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надано дозвіл на проведення виставки-ярмарки з продажу саджанців та насіння на площі Героїв Майдану в м.Знам’янка, ближче до міського Палацу культури.

Розглянуто заяву головного адміністратора цирку-шапіто «Шекера» та надано дозвіл ТОВ «Зірки України» на встановлення циркового намету для проведення вистав цирку-шапіто «Шекера» на площі Героїв Майдану в м.Знам’янка за умови дотримання зоогігієнічних, ветеринарно-санітарних норм і правил, установлених для утримання тварин та норм Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження». З метою розвитку в місті соціально відповідального бізнесу та прозорості взаємовідносин між суб'єктом господарювання та виконавчим комітетом Знам'янської міської ради, рекомендувати головному адміністратору цирку-шапіто «Шекера» ТОВ «Зірки України» Кармазіну О.О. укласти договір про соціальне партнерство.

Розглянуто звернення громадської організації «Енергія молоді» та надано дозвіл на встановлення манекену «Школяр на пішохідному переході» біля пішохідного переходу, розташованого неподалік НВК «Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» (вул. Віктора Голого) та поблизу пішохідного переходу, розташованого поблизу НВК «Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» (біля міського парку відпочинку).

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень