Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 20.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 1022

Фото без опису19 жовтня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (голова Володимир Джулай).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій вісімнадцятій сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин).

До порядку денного засідання комісії було включено також розгляд профільного питання, а саме: щодо пропозицій по розвитку матеріальної бази підзвітних установ у 2022 році. Члени комісії заслухали інформації начальників відділу освіти Людмили Клименко, відділу культури і туризму Світлани Бабаєвої, начальника управління соціального захисту населення Алли Волошиної та начальника відділу охорони здоров’я Тетяни Іваськів. За результатами  доповідей, рекомендовано сформувати основні пріоритети, визначити головні напрямки та об’єкти, що потребують фінансування й реалізації у 2022 році. Надано висновки та рекомендації комісії, які направлено відповідальним виконавцям для розгляду.

За результатами обговорення проєктів Статутів КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради, рекомендовано винести їх на розгляд міської ради з доповненнями та змінами, що надійшли у ході розгляду.

З метою медико-соціального забезпечення дітей, які залишилися без батьківського піклування, запропоновано доповнити Основні заходи щодо реалізації Галузевої програми розвитку «Охорони здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки одним з напрямків  - фінансування медичних оглядів та лабораторних досліджень для дітей, які залишилися без батьківського піклування відповідно до ПКМУ від 24.19.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини».

Члени комісії рекомендували винести на розгляд міської ради проєкти міських цільових програм, що запропоновано для затвердження на наступні бюджетні періоди. Депутати обговорили інші питання порядку денного, надали висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії  з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимир Джулай, Світлана Бойко, Вікторія Гмиріна, Оксана Войчишина, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.    

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень