Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 20.10.2021 16:41
Кількість переглядів: 856

Фото без опису19 жовтня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (голова Оксана Перемот).

Члени постійної комісії розглянули проєкти рішень, що запропоновані міським головою на розгляд вісімнадцятої сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. 

Розглянувши проєкти рішень, що стосуються управління майном комунальної власності, внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади депутатами запропоновано винести їх на розгляд міської ради  із змінами та доповненнями, що надійшли від суб’єктів подання та під час засідання.    

Члени комісії рекомендували винести на розгляд міської ради проєкти міських цільових програм, що запропоновано для затвердження на наступні бюджетні періоди, а саме: Програму правової освіти населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Міську програму по реалізації в місті «Національного плану дій     щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, Міську цільову соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, Міську програму оздоровлення і відпочинку дітей Знам’янської  міської територіальної громади  на 2022-2025 роки, Міську програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді  Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, Міську комплексну програму «Молодь Знам’янщини» Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, Програму розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської  територіальної громади на 2022-2026 роки, Програму фінансового  забезпечення відзначення визначних подій на 2022-2024  роки. 

Заслухано інформації про стан виконання рішень та протокольних доручень міської ради, затверджених протягом грудня 2020 – липня 2021 року, а також про стан виконання депутатських запитів, що надійшли до Знам’янської міської ради протягом грудня 2020 – липня 2021 року. Взято до відома наведені дані, надані пропозиції.

Рекомендовано винести для затвердження Положення про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків, розташованих на території Знам’янської міської територіальної громади.

Фото без описуРозглянуто інші питання порядку денного. За результатами розгляду, депутатами надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради – члени постійної комісії з Оксана Перемот, Наталія Клименко, Ігор Крижановський, Ірина Зіньковська, Світлана Бабаєва, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень