Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 20.10.2021 08:29
Кількість переглядів: 813

Фото без опису18 жовтня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва  Романа Кондратьєва, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Депутат Знам’янської міської ради Олег Тітарєв представив на розгляд комісії проєкт звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого скликання до Верховної Ради України щодо внесення в законодавчі акти додаткових джерел наповнення місцевих бюджетів та запропонував підтримати його під час голосування на сесії міської ради. 

Запропоновано внести змін до Програми цивільного захисту Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Необхідність змін – приведення назв окремих місцевих органів виконавчої влади, а також сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління земельних ресурсів, екології, благоустрою та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Знам’янської міської ради, які включені  до Програми, як виконавці, у відповідність.

Начальник фінансового управління Олена Лепетко детально ознайомила  присутніх із змінами, що пропонуються внести до бюджету Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік. Зміни сформовано з врахуванням:

пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів щодо збільшення та перерозподілу бюджетних призначень;
рішення Суботцівської сільської ради від 28 вересня 2021 року № 1861 «Про внесення змін до рішення сільської ради №78 від 24 грудня 2020 року №59 «Про бюджет Суботцівської сільської територіальної громади на 2021 рік», яким затверджено збільшення видатків іншої субвенції бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, передбачених для фінансування КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на суму 223 000 грн.;
розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №1047-р «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році» (передбачено 270 000 грн.).
Розглянувши звернення голови правління ОСББ «Багата оселя» Андрія ІВАНОВА про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку № 29 по вул. Матросова, у зв’язку з його передачею з балансу комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» в управління ОСББ «Багата оселя», запропоновано надати згоду на передачу данного житлового будинку у приватну власність ОСББ «Багата оселя».

Члени комісії заслухали інформації начальника відділу забезпечення діяльності міської ради Наталії Біліченко та рекомендували винести на розгляд міської ради питання щодо стану виконання рішень та протокольних доручень міської ради, затверджених протягом грудня 2020 – липня 2021 року, а також виконання депутатських запитів, що надійшли до Знам’янської міської ради протягом грудня 2020 – липня 2021 року.

Присутні члени комісії розглянули питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд чергової 18 сесії Знам’янської міської ради.

Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк ознайомила присутніх з 64 проєктами рішень, відповіла на запитання та надала необхідні документи.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Роман Кондратьєв, Наталія Балик, Тетяна Захарчук, Майя Лук’яниця, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.  

Відділ забезпечення діяльності міської ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень