Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спортивна осінь

Дата: 19.10.2021 13:59
Кількість переглядів: 1020

Фото без описуМинулий тиждень у місті був насичений спортивними подіями. Відбулись масштабні спортивні змагання, а саме: Всеукраїнські змагання з велокросу пам’яті Андрія Залівчого, Максима Кадацького та  Сергія Масловського.

У змаганнях з велокросу прийняли участь 17 команд 154 учасника з Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Черкаської, Хмельницької, Київської та Дніпропетровської областей. Вперше в історії змагань до нас завітала команда з міста Київ.  Представники  збірної команди нашого міста під час запеклої боротьби вибороли наступні міста: Трохимчик Максим – 3 місце, Ємченко Дмитро -1 місце, Кікоть Максим -1 місце та Щуров Арсеній -1 місце у своїх вікових категорій. Окрема подяка за організацію та проведення змагань тренерам КДЮСШ з велоспорту Сергію Кошевому та Інні Хріпті.  Володимир Кадацький забезпечив  учасників змагань нагородними матеріалами.

У урочистому нагороджені учасників взяла участь керуючий справами(секретар) виконавчого комітету Лілія МЕРЕНКОВА, яка подякувала учасникам за підтримку спортивних традицій Знам’янської міської громади, побажала здоров’я та подальших спортивних досягнень усім учасникам.

Змагання проходили за підтримки Знам’янського міського голови Володимира СОКИРКА та відділу молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

 

Начальник відділу молоді та спорту                                                                                  Руслана ЛАДОЖИНСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень