Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Святковий концерт до Дня захисників і захисниць України

Дата: 18.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 851

Фото без описуВ історії нашої Держави є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисників та захисниць України.
З цієї нагоди у міському Палаці культури відбулися урочистості. На свято завітали керівництво міської ради, військовослужбовці, учасники АТО/ООС та члени їх родин, громадськість.

"Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.
Схиляю голову перед подвигом захисників, дякую волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію", - зазначає очільник громади.

З вітальним словом до присутніх також звернулися: виконуючий обов’язки начальника І відділу Кропивницького районо – територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Борис Черепов,    координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Наталія Тишкевич.

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко вручив медалі:  «За мужність і відвагу»  учасникам АТО/ ООС за вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності української держави, за мужність і героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та з нагоди Дня захисника та захисниць України:
    -  СТАДНІК Олександрі Борисівні;
    - ВОРОНОВУ Денису Сергійовичу;
    - СЕМЕНКОВІЙ Олені Михайлівні;
    - ТІНГІ Юрію Олександровичу.

 «За оборону рідної держави» нагороджено :
 
-    Мазуренка Віктора  Івановича       
-    Генкуленка Олексія Юрійовича       
-    Брагіна  Романа  Олександровича       
-    Ткаченка  Володимира  Петровича       
-    Берегового Олега  Володимировича       
-    Самойленка  Олега  Вікторовича       
-    Лушпігана  Павла  Івановича       
-    Куценка  Івана  Борисовича       
-    Токаря  Іллю  В’ячеславовича       
-    Кобзаря  Олега  Віталійовича       
-    Бойченка  Віктора  Григоровича       
-    Заруцького  Андрія  Анатолійовича       
-    Полякову  Світлану   Олексіївну       
     
 «Доброволець АТО» нагороджено  учасника АТО :
-    Мірошніченка Андрія Олеговича
Нагороджено медаллю «За поранення»  учасників АТО :
 
-    Чайку Євгена Анатолійовича       
-    Берегового Олега Володимировича       
-    Осіпова  Олександра  Сергійовича     

Нагороджено медаллю «За плідну співпрацю»
-    Знам’янську міську громадську організацію Товариства сприяння оборони України (директор Колебіденко В.О.)

    Почесною грамотою Знам’янської міської ради, за вагомий внесок у розвиток громадського суспільства, активну життєву позицію та з нагоди Дня захисника та захисниць України  нагороджено директора Знам’янського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України  Колебіденка Володимира Олександровича.

Наталія Тишкевич вручила Почесні грамоти від заступника начальника прикордонного загону Петра Ключника та передала вітання від всього особового складу Луганського прикордонного загону колективам закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади, а саме: Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка, Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4, НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія», ДНЗ «Сонечко», Центру дитячої та юнацької творчості.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих героїв, які віддали життя за цілісність та незалежність України.

Святкова програма продовжилась концертом за участю творчих колективів міського Палацу культури : народного аматорського ансамблю української пісні і танцю "Барвінок" МПК, зразкового аматорський хореографічний колектив "Веселка" МПК (кер. Т. Часник), дитячого хореографічного колективу "Топотушки" МПК (кер. Т. Часник), студії вокального співу "Melos" (кер. Р Павловський), солістки ЦДЮТ В. Дружиніної
(кер. ЦДЮТ О.  Кожухарь) та ведучих концерту Р. Павловського та Д. Валової.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень