Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській  дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка  відбувся святковий  концерт, присвячений Дню українського козацтва, Святу Покрови Божої Матері та Дню захисника та захисниць України

Дата: 18.10.2021 10:38
Кількість переглядів: 830

Фото без опису12 жовтня 2021року в Знам’янській  дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка  відбувся святковий  концерт, присвячений Дню українського козацтва, Святу Покрови Божої Матері та Дню захисника та захисниць України.

Метою цього заходу є патріотичне виховання учнів школи та вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та цілісності нашої держави, військових  традицій  та героїчної звитяги українського народу.

Ведуча  концерту, викладач відділу теоретичних дисциплін Ольга МОТОРНА провела екскурс в історію виникнення цих свят, традиції прийому в козаче товариство, розповіла про легендарні подвиги козаків та їх славетних гетьманів.  Концертна програма була представлена  козацькими маршами та піснями у виконанні вокального ансамблю «Домісолька» (керівник Гумененко А.А., концертмейстер Черепанова Г.В.),  Василеги Владислава та Татарченка Олександра (духові інструменти, викладач Ярмиш В.І.,концертмейстер Тихонюк О.В.),Десятнікової Анастасії (баян, викладач Шамаль Г.В.) та вокального квартету викладачів у складі  Ольги Моторної, Людмили Потапчук, Євгенії Коваленко та Олени Тихонюк.   
Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень