Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Акція «Подарунок для Захисника»

Дата: 18.10.2021 09:29
Кількість переглядів: 848

Волонтерська діяльність – це поклик душі, самоорганізація та самоусвідомлення національної  та особистої ідентичності, можливість розділити тепло та біль, не залишатися за межею, де панує страх, невпевненість та байдужість.

Саме тому, відчуваючи потребу та необхідність у підтримці військовим, які боронять територіальні кордони рідної землі на Сході України та  у переддень Дня захисників та захисниць України, закладами освіти взято участь у проведенні Акції «Подарунок для Захисника».

Зібрані пакунки, кошики підтримки та допомоги воїнам – захисникам, серед яких власноруч створені дітлахами малюнки, стануть нагадуванням  оборонцям рідної землі про спільну турботу за долю України.  

Дякуємо педагогічним колективам, батькам та учням Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка, Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 4, НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія за участь в акції «Подарунок для захисника»! Ви вкотре довели , що патріотичне виховання у ваших закладах на висоті! Дякуємо !!!

Разом з тим, до привітання та підтримки  учасників ООС напередодні  свята  День захисників та захисниць України  долучилися і заклади загальної середньої освіти № 6 (військова частина А 1201) та заклад дошкільної освіти № 6 "Сонечко".  Інші заклади освіти також є активними учасниками Акцій на підтримку захисників та захисниць України.

Висловлюємо вдячність учням, батькам, вихованцям, педагогам та усім тим, хто серцем, словом та ділом вболіває за долю України та підтримує воїнів на передовій. 

Зі святом, дорогі захисники та захисниці неньки України!

Відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень