Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні мешканці громади!

Дата: 12.10.2021 15:59
Кількість переглядів: 1134

Фото без описуУ соціальних мережах почалося активне обговорення оголошеного виконавчим комітетом тендеру на придбання автомобіля Mitsubishi Outlander.  Виникла потреба розповісти більш докладно про потребу поновлення автопарку Знам’янського виконавчого комітету.

Від початку 2021 року була поставлена задача оновлення  автопарку. 

Вже придбано для потреб КП «Комбінат комунальних послуг» автомобіль марки МАЗ-5550С3, призначений для всесезонного використання по утриманню доріг з асфальтним і бетонним покриттям. Машини може використовуватись з піско-розкидальним обладнанням  для посипання та для очищення дорожнього полотна від снігу за допомогою поворотнього відвалу. 

Зараз проводяться роботи з придбання ще й іншої техніки, за рахунок застосуванням процедури фінансового лізингу: Автопідйомник-АТ-20/1 на базі шасі МАЗ-43121 (2590,0 тис. грн.), сміттєвоза з заднім завантаженням АТ-2041на базі шасі МАЗ-5340С2 (2550,0 тис. грн.) та колісного одноковшового фронтального трактора-навантажувача ХТА-200-06 (2502,0 тис. грн.)

На балансі Знам’янського виконавчого комітету знаходяться два  автомобілі, яким понад 20 років, "Волга" 3120 та "Славута".  За технічним станом вони вичерпали свій ресурс. Автомобілі використовуються для потреб керівництва міської ради та структурних підрозділів виконавчого комітету: комісій з житлово-комунальних питань, служби у справах дітей,  управління соціального захисту та інші.

На початку 2021 року було прийнято рішення розмістити на депозит кошти вільного залишку та частину пасивного доходу використати на придбання  нового автомобілю на заміну двом згаданим.  Кошти,  зароблені у співробітництві з "Ощадбанком". 20 серпня 2021 року XV-ою  сесією Знам’янської міської ради була виділена необхідна сума на ці цілі, з умовою використання її до кінця поточного року.

На початку був розглянутий варіант придбати автомобіля  Skoda Octavia А8. Враховуючи вивчення ринку і моніторингу, було з’ясовано, що автомобіль Mitsubishi Outlander має кращі технічні характеристики, тривалішу  гарантію на 5 років, буде коштувати дешевше, а саме 680 тис. грн., цей автомобіль не є позашляховиком, і тим більше не є автомобілем елітного класу.

Ми вивчили досвід експлуатації цієї марки національною поліцією, технічні характеристики і практики його придбання  у інших громадах Кіровоградської області і вважаємо за потрібне придбати саме таке авто.

Зауважуємо, що для володіння правдивою інформацією важливо завжди звертатися до першоджерел і не піддаватися на провокації.

З повагою, міський голова,  Знам’янська міська рада, виконавчий комітет та депутати Знам’янської  міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень