Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

у Знам’янській міській територіальній громаді розпочався опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоров’я, бюджетних установ, закладів соціальної сфери міста, що використовують котли на твердому паливі

Дата: 11.10.2021 17:54
Кількість переглядів: 961

Фото без описуВідповідно до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 08 жовтня 2021 року №278 "Про початок опалювального періоду для закладів освіти, охорони здоров’я, бюджетних установ, закладів соціальної сфери громади" вже з 11 жовтня 2021 року у Знам’янській міській територіальній громаді розпочався опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоров’я, бюджетних установ, закладів соціальної сфери міста, що використовують котли на твердому паливі.

Що стосується бюджетних установ, що використовують для опалення природний газ, то їх опалення розпочнеться у найближчий час. А саме, як, зазначає міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час «Години запитань до Уряду», після заключення прямих договір з ТОВ "НАфтогаз-Трейдинг" на виконання Меморандуму про врегулювання проблемних питань у сфері теплопостачання.
Міністр зауважив, що у положеннях Меморандуму йдеться про фіксацію ціни для бюджетних установ, що для опалення використовують природний газ до 17000 грн. за 1000 куб. м.

Очільник Мінрегіону наголосив, що питання старту та проходження опалювального сезону знаходиться на постійному контролі Уряду. 


Зокрема, 8 жовтня 2021 було проведено селекторну нараду з головами міст та очільниками регіонів, НАК “Нафтогаз України”, АМУ, АМКУ щодо укладання договорів з підприємствами бюджетної сфери. Міністр Олексій Чернишов ще раз наголосив, що першочерговим завданням НАК “Нафтогаз України” наразі є забезпечення своєчасного укладання усіх договорів з бюджетними установами.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень