Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді відзначили День юриста

Дата: 11.10.2021 11:36
Кількість переглядів: 1066

Фото без описуВсе наше життя пов’язане з тонкощами права. Як не заплутатися в ньому з головою, як відстояти те, що належить за законом, і не потрапити в неприємності з ним? Впоратися з цими і іншими життєвими складнощами нам допомагають саме юристи.

Свято Дня юриста в Україні було запроваджено в 1997 році. З того часу воно відзначається щороку 8 жовтня. 

У залі засідань міської ради за адресою вул. Михайла Грушевського, 17 з нагоди свята відбувся міський захід. До всіх присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко:

-    Професія юриста – почесна і відповідальна, адже на Ваших плечах лежить обов’язок відстоювати інтереси громадян. Ставши на стежку служителів Феміди, ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. Нехай професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті закону і права, честі та свободи людини. 

З нагоди Дня юриста  за багаторічну сумлінну  працю,  належні професійні якості та з нагоди відзначення професійного свята Дня юриста оголошено подяку:  

  • Сергію Пашку, провідному юрисконсульту  юридичної служби  Регіональної філії «Одеська залізниця АТ «Укрзалізниця»;
  • Олені Таран, заступнику директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» з правових питань.

«Бути юристом - велика честь і величезна відповідальність. Також, кожен юрист без сумніву неабияка ерудована людина.  Але ж всі ми теж в якійсь мірі юристи. Хоча і не кожен з нас має відповідний диплом, але без знання законів неможливо бути успішним керівником підприємства, установи, організації, підприємцем, кваліфікованим бухгалтером, аудитором, податковим консультантом, затребуваним менеджером. І саме сьогодні виконавчий комітет Знам’янської міської ради організовує відзначення Дня юриста у новому форматі, а саме проводить міжтериторіальну  інтелектуальну гру "Що? Де? Коли?"»,    - підкреслює очільник громади.
Цього року участь у першій міжтериторіальній грі "Що? Де? Коли?" брали:

  • команда керівників підприємств, установ і організацій Знам’янської міської територіальної громади, капітан команди - Сергій Стешенко, начальник відділу поліції №1 "м.Знамянка" Кропивницького районного управління ГУНП в Кіровоградській області, майор поліції;
  • команда представників Дмитрівської сільської територіальної громади, капітан команди - Володимир Демешко, головний спеціаліст відділу земельних відносин Дмитрівської сільської ради;
  • команда молоді Знам’янської міської територіальної громади, капітан команди - Марина Марула,  начальник Знам’янського відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Кіровоградській області, майор внутрішньої служби.

Першими за ігровий стіл були запрошені гравці команди керівників підприємств, установ та організацій Знам’янської міської територіальної громади, які продемонстрували яскраву гру і впевнено виграли з рахунком 6:2.

Наступною за ігровий стіл була запрошена команда представників Дмитрівської сільської територіальної громади. Потужно почавши, члени команди дещо розслабилися, але у підсумку знавці  довели гру до перемоги, вигравши з рахунком 6:5. 

Заключними за ігровий стіл були запрошені гравці команди молоді Знам’янської міської територіальної громади. У напруженій грі, програючи з рахунком 2:4, команда проявила характер і довела гру до перемоги з рахунком 6:5.
За правила гри переможцем ставала та команда, яка виграє або програє з кращим рахунком. І за підсумковими результатами, перехідний головний приз - Мудру Сову, отримала команда керівників підприємств, установ, організацій Знам’янської міської територіальної громади.

По завершенню, своїми враження від перебігу інтелектуальної міжтериторіальної гри «Що? Де? Коли?», дружньої атмосфери, яка вирувала під час гри поділилися: секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуюча справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова.

Справжнім дарунком для всіх присутніх стали яскраві хореографічні та вокальні паузи за участі солістів Дар’ї Валової, Олександра Кожухаря,  вихованців клубу спортивного бального танцю "Фурор-Данс" (кер. Євгеній Суботін) Зайця Дмитра та Іванової Діани.

Кожна із команд-учасників отримали дипломи та подарунки від організаторів.  

Крім того, всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення, обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень