Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Під час операції "Мігрант" у м. Знам'янка виявлено 15 порушників міграційного законодавства

Дата: 06.10.2021 13:57
Кількість переглядів: 325

Фото без описуЗакінчились всеукраїнські профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». Операція тривала місяць і проводилась спільними силами Міграційної служби, Національної поліції області, обласного Управління Служби безпеки та за участі інших відомств.

Завдяки комплексу запланованих та проведених заходів працівниками Знам’янського відділу УДМС України в Кіровоградській області спільно із працівниками Відділу Поліції №1 ( м. Знам’янка) Кропивницького РУП  ГУНПУ в Кіровоградській області за порушення громадянами паспортних правил виявлено та складено 15 адміністративних  протоколів, з них на іноземних громадян (ч. 1 ст. 203 КУпАП)   – 12 ( 5 - на громадян РФ, 3 - на громадян Р. Молдова, 1- на особу без громадянства, 1- на громадянина Грузії;  1 – на громадян Республіки Узбекистан; 1- на громадянина Арабської Республіки Єгипет). На громадян України, які запросили іноземців, але не вжили заходів щодо легалізації їх становища (ст. 204-206 КУпАП)- 3 ( один з них на посадову особу, яка використовувала працю іноземця без відповідного дозволу). Накладено штрафу на 15 громадян на суму – 38 080. Фактично сплачено та стягнуто з 14 громадян на суму 34 680 грн. 

Прийнято рішення про примусове повернення за межі держави відносно двох іноземних громадян: громадянина Грузії та громадянина Арабської Республіки Єгипет. 

Загалом, за цей період на території області працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби склали відносно іноземців 87 адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та притягнули до адмінвідповідальності 15 громадян України (ст. 204-206 КУпАП).

Виявлено 32 неврегульованих мігрантів та відносно них прийнято рішення про примусове повернення, а також  прийнято 1 рішення про примусове видворення громадянина Республіки Індія.

На порушників міграційних правил накладено штрафів  на суму понад 223 тис. грн.

Знамянський відділ УДМС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень