Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Небайдужі люди, які завжди здатні надати допомогу

Дата: 05.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 1004

Фото без описуПоважний вік – така ж частина життя, як і молодість, як дитинство… Вона неминуча, і саме так її потрібно сприймати, знаходячи для себе джерело оптимізму, живучи в гармонії зі своїм віком, радіючи кожному прожитому дню. Людська доля…

У кожного вона своя: комусь усміхнулася більше, комусь - менше. Хтось, перебуваючи на заслуженому відпочинку, живе поряд із дітьми та онуками, а хтось залишається самотнім. 

Піклування про самотніх людей – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними громадянами своєї країни.

На щастя, в нашому місті є небайдужі люди, які завжди здатні надати допомогу тим, хто її потребує. Колектив територіального центру висловлює вдячність за благодійну підтримку голові ФГ «Матвеєв» Ігорю Матвеєву, голові ФГ «Мороз АП» Анатолію Морозу, ФОП Сергій Постика, ТОВ «Агропродукт», ТОВ «ТЕРРАКОНД», завдяки якій отримувачам соціальних послуг (287 осіб) відділення соціальної допомоги вдома разом із теплими словами привітання були вручені солодкі подарунки. 

Бажаємо, щоб осіння пора була світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою. Довгих років життя! Здоров’я і радості! Миру, оптимізму і благополуччя!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень