Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь

Дата: 05.10.2021 08:42
Кількість переглядів: 1149

Фото без описуЛюдська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії.

Але перш, ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса, і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись утік, у кожного ще буває весна і літо життя.

У міському парку відпочинку традиційно, під час святкового концерту, привітали людей поважного віку.

До всіх присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко:

«Дорогі наші ветерани та представники старшого покоління! Щиро і сердечно вітаю вас із святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках. Бажаю міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями, огорнутих турботою і теплом близьких!», - підкреслив очільник громади.

«Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь. Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні наші батьки, бабусі, дідусі та дорогі ветерани, за розуміння і толерантність до молодого покоління, важливий внесок у розбудову нашої держави та творення її історії. Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, сили, наснаги, любові від рідних та поваги від оточуючих» - зазначила голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук.

Гарний настрій всім подарувала святкова програма за участі: колективу міського Палацу культури, ВІА "Ретро" кер. М.Золотарьов, учасника народного аматорського театрального колективу "Діалог" Д.Гузя та баяністів Марченко В. та Осіпенко В.

Всі присутні ознайомитися з виставкою міського краєзнавчого музею «Відомі земляки-гордість Знам’янщини» та територіального центру по обслуговуванню населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень