Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 01.10.2021 09:40
Кількість переглядів: 891

Під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової 30 вересня 2021 року було проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

Було розглянуто 8 питань, які стосувалися: надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав батьків; надання дозволу на довлаштування до дитячого будинку сімейного типу дитини, позбавленої батьківського піклування; надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку; внесення змін до рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради щодо участі батька у вихованні дітей; надання дозволу малолітній дитині на приватизацію земельної ділянки; надання дозволу на придбання кімнати на ім'я малолітньої дитини; розгляду заяви мешканця м.Знам'янка стосовно обстеження умов проживання його доньки.

Під час розгляду вищезазначених питань приймалися до уваги потреби дітей та ставлення батьків до виконання батьківських обов`язків. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей.

Служба у справах дітей виконавчого
комітету Знам'янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень