Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 27.09.2021 11:02
Кількість переглядів: 900

Фото без опису24 вересня, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Гребенюка, відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
На порядку денному розглядалися питання:

  1. Про запровадження "жовтого" рівня епідемічної небезпеки на території міської громади та забезпечення виконання протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню гострої респіраторноїхвороби СОVID-19.
  2. Про стан санітарного очищення населених пунктів та сміттєзвалищ на території міської громади. 
  3. Про безпеку використання хімічних засобів захисту рослин на території населених пунктів міської громади.
  4. Про техногенний та протипожежний захист закладів освіти міської громади.
  5. Про затвердження переліку потенційно небезпечних об'єктів, розташованих на території міської громади.

За результати засідання вирішено: відповідно до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АКБ-СоУ-2" (зі змінами), на підставі оцінки протиепідемічних показників та відповідно до протокольних рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 вересня 2021 року № 35 та обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 вересня 2021 року № 25 встановити на території Знам'янської міської територіальної громади з 00 години 00 хвилин 23 вересня 2021 року "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення СОУГО-19 та запровадити обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

Протокол №4 засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 вересня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень