Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підведено підсумки конкурсу «Кращий квітник громади»

Дата: 21.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 963

Цього року, вперше, на території Знам’янської міської територіальної громади,  проводився конкурс  «Кращий квітник громади», який був ініційований  Знам’янським міським головою Володимиром Сокирком.

Конкурс проводився з  метою поліпшення ефективності і якості благоустрою, екологічного стану території громади, формування естетичної та функціональної привабливості, квітниково-декоративного оформлення площ, вулиць, скверів, зелених зон громади, навколишнього середовища на внутрішньодворових територіях.

У ньому взяли участь  представники ОСББ, ЖБК, суб’єкти підприємницької діяльності, мешканці громади. 

Учасники конкурсу пропонували на огляд комісії клумби, квітники, килимові композиції,  зелені зони,  створені з високою декоративною якістю, гармонійністю, фантазією та смаком.

Члени комісії звертали увагу на естетику оформлення прилеглої території, оригінальність  облаштування квітників і клумб, чистоту і зручність умов перебування.

Визначити найкращих було завдання не з легких, адже кожний з об’єктів, представлених на конкурс, відрізнявся неповторністю квіткових композицій, елементів благоустрою,  демонстрував надзвичайно шанобливе ставлення та любов мешканців до місця, в якому вони проживають та працюють. Дбаючи про добробут та благоустрій знам'янчани власними руками створюють справжні куточки краси та затишку  на закріплених територіях, формуючи  привабливе обличчя нашої громади.      

Після   довгих обговорень було прийнято рішення відзначити всіх учасників конкурсу.

Саме 21 вересня поточного року, за участі керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Лілії Меренкової, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, у залі засідань міської ради відбулося  нагородження   учасників конкурсу «Кращий квітник громади», а саме: ОСББ «Мирний 15» (голова Віта Артьомова), Олена Гора (квартальний комітет №32), ОСББ «Зодіак»(голова Людмила Горбань, ЖБК №3 (голова Наталія Урсаленко), будинковий комітет №8 «Залізничник-Трудова» (голова Наталія Іванова), приватний підприємець Олександр Чижик, Олена Шленчак, (квартальний комітет №32).

До присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко:

-    Щиро вдячні небайдужим мешканцям нашої громади, які приводять територію біля своїх житлових будинків, підприємств, установ та організацій до ладу, проявляючи багато фантазії та любові під час створення квіткових композицій, елементів благоустрою. 
Прийміть найщиріші побажання: нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній вулиці, у кожній оселі, у кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.
Нехай кожен відчуває себе частинкою великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої громади, працювати і жити для його добра і процвітання, оточувати себе і навколишніх добром і взаємоповагою, підтримувати один одного, допомагати тим, хто цього потребує, - підкреслив очільник громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень